Politiek

Segers: ‘Wij zijn ongewild ter den formatie, waarom wordt wij uitgenodigd?’

1 Mins read
Segers: ‘Wij zijn ongewild ter den formatie, waarom wordt wij uitgenodigd?’

ChristenUnie-leider Segers lijkt geen rol meer te zien voordat zijn partij ter den formatie. Dat maakte hij verstaanbaar voorafgaand aan zijn gesprek met informateur Slaghamer, VVD-leider Rutte plusteken Jetten van D66. “Ik lees gisteren dat wij noch gewenst zijn, dus ik heb maar één volwassene vraag hierbinnen: waarom wordt wij uitgenodigd?”,Segers reageert hiermee op eentje vraaggesprek van D66-leider Kaag ter ie AD waarin zij zegt nuchter noch met den ChristenUnie om te willen. Dat zei Kaag voordien zowel hoewel, maar dat zij ie na eentje rustperiode ter den formatie herhaalt, is veelzeggend voordat Segers. “Dan houdt ie eentje keer op.”,Vandaag praten den partijleiders van CDA, PvdA, GroenLinks plusteken ChristenUnie met Slaghamer, Rutte plusteken Jetten overheen eentje document van D66 plusteken VVD dat eentje initiatief voordat eentje regeerakkoord moeten wordt. GroenLinks-leider Klaver plusteken PvdA-leider Ploumen kwamen samen. Ploumen noemde ie document “eentje goede fundament met aanknopingspunten voordat gesprekken”.,”Wij denken dat dit fundament vermag uitgroeien totdat iets watten Nederland voorts brengt”, voegde Klaver ginder aan toe. CDA-leider Hoekstra wilde voordien vanmiddag noch veel vergeten overheen ie formatiedocument. “Er zitten goedje ter diegene welnu bevallen, plusteken diegene noch bevallen”, zei hij na zijn gesprek.,Hij zei voorts eentje “goede gedachtewisseling” te hebben gehad, maar vindt dat ie aan den twee partijen is diegene ie initiatief hebben wegens te zeggen hoe ie nu voorts moeten. “Wij zitten er constructief ter.”,Gisteren waren Rutte plusteken Kaag erop informateur Slaghamer, wegens haar erop te praten overheen ie document waar zij den afgelopen weken aan hebben gewerkt. Kaag, diegene zowel minister van Buitenlandse Zaken is, is er vandaag noch erop omdat zij druk is met den depressie ter Afghanistan. Zij wordt vervangen om Jetten.,Den partijen diegene ter aanmerking komen voordat den regeringscoalitie hebben den afgelopen maanden eentje veel blokkades opgeworpen, ongeacht diegene van D66 ter den windrichting van den ChristenUnie. Zo zien VVD plusteken CDA samenwerkingsverband met PvdA én GroenLinks noch zitten, plusteken willen diegene twee linkse partijen zo uitsluitend samen meespelen aan eentje regering.,Den afgelopen viertal weken liggen den formatie, diegene totdat den zomer muurvast zat, stilzwijgend.

Related posts
Politiek

GroenLinks-Kamerlid Snels stapt op wegens samenwerkingsverband PvdA

1 Mins read
Bart Snels van GroenLinks stopt indien Tweede Kamerlid omdat hij ie noch ooit is met den samenwerkingsverband van zijn partij met den…
Politiek

Ruimte blijft vragen wegens meer inzicht kasboek monarch, Rutte zegt nee

2 Mins read
Eentje vitaal portie van den Tweede Ruimte plusteken premier Rutte blijven ie oneens overheen ie ofschoon dan noch uitbrengen van den uitgaven…
Politiek

Buitenlandse Zaken vraagt Marokko wegens opheldering overheen spionage-beschuldiging

1 Mins read
Ie kabinetkast spreekt tegen dat ene Marokkaanse reporter voordat den Nederlandse ambassade te Rabat heeft gespioneerd. Den bewuste reporter is mee op…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *