Politiek

Regering mikt op loslaten anderhalve peettante medio september

1 Mins read
Regering mikt op loslaten anderhalve peettante medio september

Ie demissionaire kabinetkast mikt erop wegens ter den derde week van september den anderhalvemetermaatregel ter ie hele land los te permitteren. Dat veiligheidsfunctionaris Haagse bronnen.,Gisteren worden alhoewel beroemd dat vanaf staart augustus den anderhalve peettante voordat ie mbo, hbo plus den universiteiten vervalt, zodat studenten weer alle colleges lijfelijk kunnen volgen. Welnu willen ze tijdens ie stappen mondkapjes dragen. Honingbij middelbare scholen blijven den anderhalve peettante plus mondkapjesplicht voorlopig nog welnu geldt.,Er wordt zowel gekeken of er vanaf den derde week van september meer vermag ter den horecasector plus voordat evenementen. Nu blijft honingbij evenementen welnu ie toetsen voordat toegang van toepassing. Den Formule 1 op Zandvoort ter ie eerste weekend van september kreeg voordien groenkleurig licht, op voorwaarde dat den tribunes maar voordat twee derde wordt vol met toeschouwers.,Honingbij alle toekomstige versoepelingen geldt dat ie kabinetkast eentje slag wegens den arm houdt plus dat den adviezen van ie Outbreak Management Team (OMT) zwaar zullen meewegen. Ie tal besmettingen plus ziekenhuisopnames willen den versoepelingen welnu mogelijk maken.,Den mondkapjes ter ie publiek vervoer zullen misschien zowel vanaf half september afgeschaft kunnen wordt. Ie kabinetkast schat ter dat ter november alle maatregelen kunnen wordt geschrapt. Mits dat zo is, kunnen dan zowel clubs plus discotheken weer open.,Demissionair premier Rutte plus minister Den Jonge zullen op den persconferentie van vanavond meer zei overheen mogelijke versoepelingen van den coronamaatregelen ter den komende maanden.,Den persconferentie van Rutte plus Den Jonge is vanaf 19.00 uur te volgen op NPO 1 plus via nos.nl.

Related posts
Politiek

Ministerraad zonder, maar formatieweekend mét Kaag

1 Mins read
Den ministerraad vergadert vandaag zonder ene minister van Buitenlandse Zaken, na ie vertrek uit ie kabinetkast van D66-leider Kaag gisteravond. Uit den…
Politiek

Tweede Ruimte wil strengere uitstootnormen voordat Tata Stengel

1 Mins read
Eentje meerderheid ter den Tweede Ruimte wil strengere milieunormen voordat Tata Stengel. Partijen steunen den oproep van GroenLinks aan ie demissionaire regering…
Politiek

Meerderheid Tweede Ruimte eist hoger wedde te den zorg, winstbelasting opwaarts

1 Mins read
Eentje meerderheid van den Tweede Ruimte eist weer dat den salarissen te den zorg opwaarts gaan. Partijen hebben zowel eentje project geproduceerd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *