Politiek

Dit is hoe ie kabinetkast den samenleving weer stap voordat stap wil openen

1 Mins read
Dit is hoe ie kabinetkast den samenleving weer stap voordat stap wil openen

Ie demissionaire kabinetkast heeft te ene persconferentie zicht gegeven op ene mogelijke einddatum voordat alle coronabeperkingen: ie streeft ernaar wegens op 1 november alle coronamaatregelen op te heffen. Totdat diegene datum blijven discotheken plusteken nachtclubs vooralsnog gesloten.,Zowel willen premier Rutte plusteken minister Den Jonge van Volksgezondheid vanaf maandag 20 september den anderhalvemetermaatregel te den hele samenleving loslaten. Zowel den mondkapjesplicht plusteken ie thuiswerkadvies komen dan mogelijk te vervallen. Op vrijdag 17 september neemt ie kabinetkast voorgoed ene gevolgtrekking overheen den voorgenomen versoepelingen, diegene hier te vinden zijn.,Voorts maakte ie demissionaire kabinetkast vertrouwd dat ie mbo plusteken hoger onderwijs vanaf 30 augustus weer opengaan. Dit versoepeling wasgoed hoewel uitgelekt. Den heropening zullen onder voorwaarden zijn: maximaal 75 studenten vanaf ruimte, twee keer vanaf week uitproberen, mondkapjes op te den gangen plusteken letten op den ventilatie, afstand plusteken hygiëne.,Op middelbare scholen blijft den 1,5-meterregel gehandhaafd plusteken willen leerlingen verplicht ene mondkapje dragen.,Demissionair premier Rutte tijdens den persconferentie:,Den bewindspersonen liefhebben uitdrukkelijk ene slag wegens den arm: ie tal besmettingen plusteken ziekenhuisopnames willen den versoepelingen welnu mogelijk maken. Ie kabinetkast is voorzichtiger werd na versoepelingen te juni plusteken juli, waarna ie tal besmettingen te hooggelegen tempo opliep na heropening van ie nachtleven. Daarenboven is ie vaag watten ie effect zullen zijn van terugkerende vakantiegangers te combinatie met den reserve besmettelijke deltavariant. ,Met ie – op termijn – wegvallen van den 1,5-meterregel, zullen er meer mogelijkheden voordat horecasector plusteken evenementen voortkomen. Ie uitproberen voordat toegang blijft hierbij welnu van toepassing. Eentje uitzondering is verder geproduceerd voordat den Formule 1 op Zandvoort te ie eerste weekend van september. Dit evenement kreeg voorheen hoewel groenkleurig licht op voorwaarde dat den tribunes noch helemaal vol wordt met toeschouwers.,Alle overige coronamaatregelen wordt verlengd totdat plusteken met 19 september.

Related posts
Politiek

GroenLinks-Kamerlid Snels stapt op wegens samenwerkingsverband PvdA

1 Mins read
Bart Snels van GroenLinks stopt indien Tweede Kamerlid omdat hij ie noch ooit is met den samenwerkingsverband van zijn partij met den…
Politiek

Ruimte blijft vragen wegens meer inzicht kasboek monarch, Rutte zegt nee

2 Mins read
Eentje vitaal portie van den Tweede Ruimte plusteken premier Rutte blijven ie oneens overheen ie ofschoon dan noch uitbrengen van den uitgaven…
Politiek

Buitenlandse Zaken vraagt Marokko wegens opheldering overheen spionage-beschuldiging

1 Mins read
Ie kabinetkast spreekt tegen dat ene Marokkaanse reporter voordat den Nederlandse ambassade te Rabat heeft gespioneerd. Den bewuste reporter is mee op…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *