Politiek

Dit is hoe ie kabinetkast den samenleving stap voordat stap voorts wil openen

1 Mins read
Dit is hoe ie kabinetkast den samenleving stap voordat stap voorts wil openen

Ie demissionaire kabinetkast heeft te ene persconferentie zicht gegeven op ene mogelijke einddatum voordat alle coronabeperkingen: ie streeft ernaar wegens op 1 november alle coronamaatregelen op te heffen. Totdat diegene datum blijven discotheken plus nachtclubs vooralsnog gesloten.,Zowel willen premier Rutte plus minister Den Jonge van Volksgezondheid vanaf maandag 20 september den anderhalvemetermaatregel te den hele samenleving loslaten. Zowel den mondkapjesplicht plus ie thuiswerkadvies komen dan mogelijk te vervallen. Op vrijdag 17 september neemt ie kabinetkast permanent ene raadsbesluit overheen den voorgenomen versoepelingen, diegene hier te vinden zijn.,Voorts maakte ie demissionaire kabinetkast beroemd dat ie mbo plus hoger onderwijs vanaf 30 augustus weer opengaan. Dit versoepeling wasgoed alreeds uitgelekt. Den heropening zullen onder voorwaarden zijn: maximaal 75 studenten vanaf ruimte, twee keer vanaf week uitproberen, mondkapjes op te den gangen plus letten op den ventilatie, afstand plus hygiëne.,Op middelbare scholen blijft den 1,5-meterregel gehandhaafd tussen leraren plus leraren. Zowel willen scholieren verplicht ene mondkapje dragen.,Demissionair premier Rutte tijdens den persconferentie:,Den bewindspersonen liefhebben uitdrukkelijk ene slag wegens den arm: ie tal besmettingen plus ziekenhuisopnames willen den versoepelingen welnu mogelijk maken. Ie kabinetkast is voorzichtiger worden na versoepelingen te juni plus juli, waarna ie tal besmettingen te hooggelegen tempo opliep na heropening van ie nachtleven. Daarbij is ie wollig watten ie effect zullen zijn van terugkerende vakantiegangers te combinatie met den toegevoegd besmettelijke deltavariant.,Met ie – op termijn – wegvallen van den 1,5-meterregel, zullen er meer mogelijkheden voordat horecasector plus evenementen ontstaat. Ie uitproberen voordat toegang blijft hierbij welnu van toepassing.,Watten trouwens welnu doorgaat is den Formule 1 op Zandvoort, te ie eerste weekend van september. Dit evenement kreeg voorheen alreeds groenkleurig licht op voorwaarde dat den tribunes noch helemaal vol wordt met toeschouwers.,Alle overige coronamaatregelen wordt verlengd totdat plus met 19 september.

Related posts
Politiek

Ruimte blijft vragen wegens meer inzicht kasboek monarch, Rutte zegt nee

2 Mins read
Eentje vitaal portie van den Tweede Ruimte plusteken premier Rutte blijven ie oneens overheen ie ofschoon dan noch uitbrengen van den uitgaven…
Politiek

Buitenlandse Zaken vraagt Marokko wegens opheldering overheen spionage-beschuldiging

1 Mins read
Ie kabinetkast spreekt tegen dat ene Marokkaanse reporter voordat den Nederlandse ambassade te Rabat heeft gespioneerd. Den bewuste reporter is mee op…
Politiek

'Nederlandse corona-aanpak leidde totdat reserve sterfte plusteken gezondheidsschade'

2 Mins read
Ie coronabeleid van ie demissionair regering is debet aan hogere sterftecijfers ter Nederland. Dat concludeert consultatiebureau KPMG ter ene kritisch rapport Dit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *