Politiek

Nieuwe menigte Afghaanse tolken weldra zoals Nederland

1 Mins read
Nieuwe menigte Afghaanse tolken weldra zoals Nederland

Den komende dagen plus weken komt eentje nieuwe menigte van enkele tientallen Afghanen zoals Nederland diegene mits tolk voordat den Nederlandse regering hebben gewerkt. Dat veiligheidsfunctionaris bronnen rond ie kabinetkast.,Ie kabinetkast werkt aan hun asielverlening plus vlucht zoals Nederland, met hun gezinnen. Zij vliegen mogelijk tegelijk met ie ambassadepersoneel dat uit veiligheidsoverwegingen wordt teruggehaald.,Er zijn tijdelijk iets meer dan honderdtal tolken met hun gezin te Nederland. Van ruwweg zeventig mensen diegene nog te Afghanistan zijn is verstaanbaar dat zij tolk waren.,Tijdens militaire missies te Afghanistan heeft Nederland te totaal 273 tolken ingehuurd. Diegene varen nu onheilsdreiging wegens den oprukkende Taliban. Totdat vorige week kreeg Nederland 440 asielaanvragen te van mensen diegene zeggen tolk te zijn geweest, zegt ie ministerie van Defensie.,Vervalste aanvragen zijn eentje groeiend probleem, zegt Defensie. Zowel omdat er Talibanstrijders tussen den aanvragers kunnen zitten. Van den dertig onlangs beoordeelde aanvragers bleken er maar viertal nuchter tolk te zijn geweest voordat Nederland.,Den laatste weken kwamen meerdere tolken zoals Nederland. Eentje van hoen is Barigul. Hij ziet te dit video – diegene eentje twee weken oud is – na vijftien schooljaar veteranen Roy plus Robert terug te Nederland. Barigul is op verzoek onherkenbaar te beeld gebracht:

Related posts
Politiek

Mailadres voordat evacuaties Kabul offline: 'Mijn waanvoorstelling valt ter duigen'

2 Mins read
Afghanen diegene ter Kabul zijn achtergebleven na den terugtrekking van buitenlandse troepen, kunnen na vandaag noch meer wegens werkster vragen via ie…
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *