Politiek

Nederland zet voorlopig geen Afghanen uit

1 Mins read
Nederland zet voorlopig geen Afghanen uit

Ie regering heeft priv wegens voorlopig geen uitgeprocedeerde asielzoekers terug te zenden zoals Afghanistan. Er geldt eentje zekering voordat zeker eentje half schooljaar, schrijft staatssecretaris Broekers-Paard aan den Tweede Ruimte.,Er toestemmen ter diegene tijdsperiode zowel geen gevolgtrekking wordt genomen ter lopende plus nieuwe procedures van asielzoekers met den Afghaanse nationaliteit. Den termijn voordat dit procedures wordt met eentje schooljaar verlengd.,Ie regering heeft eentje zogeheten moratorium ingesteld, omdat den situatie ter Afghanistan sinds den terugtrekking van den buitenlandse troepen snel verslechtert. Den Taliban trekken snel op plus hebben tussentijds 65 procent van ie land onder controle weten te krijgen.,Er stonden den komende tijdstip ofschoon geen uitzettingen gepland, want er worden ofschoon rekening gehouden met den precaire toestand ter ie land, zegt den staatssecretaris. Maar op papier bestond den potentie wegens Afghanen terug te zenden nog welnu.,Den regeringspartijen D66 plus ChristenUnie stelden hier dit week vragen overheen.,Volgens VluchtelingenWerk Nederland zijn er op dit uur vijf Afghaanse asielzoekers ter Nederland diegene uitgezet zullen wordt. Daarnaast is er eentje menigte van zeker honderdtal mensen diegene zullen willen vertrekken, maar nog geen definitieve verwerping heeft gekregen, bijvoorbeeld omdat zij ter beroep zijn getogen.,“Teruggaan zullen mijn dood wordt”, vertelt dit Afghaanse vluchteling:

Related posts
Politiek

Mailadres voordat evacuaties Kabul offline: 'Mijn waanvoorstelling valt ter duigen'

2 Mins read
Afghanen diegene ter Kabul zijn achtergebleven na den terugtrekking van buitenlandse troepen, kunnen na vandaag noch meer wegens werkster vragen via ie…
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *