Politiek

Mbo plus hoger onderwijs weer open, zonder anderhalve peettante

1 Mins read
Mbo plus hoger onderwijs weer open, zonder anderhalve peettante

Ie mbo plus ie hoger onderwijs gaan na den vrijaf onder voorwaarden weer open. Den studenten paardenhoeven wederkerig geen anderhalve peettante afstand meer te instandhouden, maar er zullen welnu andere beperkingen geldt, zoals waarschijnlijk eentje maximum van 75 studenten vanaf collegezaal. Dat zullen ie kabinetkast, volgens Haagse bronnen, morgenavond bekendmaken ter den coronapersconferentie.,Ie afgelopen studiejaar kregen den studenten nog voornamelijk afstandsonderwijs. Zij konden modaal eentje dag vanaf week zoals den mbo-opleiding, hogeschool of universiteit wegens lijfelijk lessen te volgen. Daarbij moesten zij dan anderhalve peettante afstand van jawel liefhebben.,Voordat den plannen van ie demissionaire kabinetkast beroemd werden, vroegen wij dit studenten hoe zij denken overheen eventuele versoepelingen:,Demissionair premier Rutte plus minister Den Jonge zullen ochtend op hun persconferentie permitteren weten dat diegene anderhalvemeterregel ter ie mbo plus hoger onderwijs vermag vervallen. Dat betekent dat alle studenten weer voornamelijk op locatie onderricht kunnen krijgen.,Er zullen welnu andere coronaregels geldt, zoals eenrichtingsverkeer ter den panden, ventileren plus mogelijk vrijwillig uittesten. Zowel ligt er dus eentje voorstel op tafel wegens ie tal studenten vanaf collegezaal totdat 75 beperken, wegens op diegene methode ie risico van eentje corona-brandhaard te beperken.,Den versoepeling ter ie hoger onderwijs is zoals verluidt den enige diegene ie kabinetkast morgenavond gaat aankondigen. Ie Outbreak Management Team vindt ie nog te vroegtijdig voordat andere versoepelingen.,Den organisatie waarin den universiteiten samenwerken reageert opgelucht:

Related posts
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…
Politiek

Na Kaag (D66) treedt zowel minister Bijleveld (CDA) ge: ik sta werkgelegenheid defensie te den weg

2 Mins read
Demissionair minister van Defensie Bijleveld (CDA) treedt weliswaar ge na den motie van afwijzing tegen haar. Zij is na minister van Buitenlandse…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *