Politiek

Nederland zet voorlopig geen Afghanen uit

1 Mins read
Nederland zet voorlopig geen Afghanen uit

Ie kabinetkast heeft priv wegens voorlopig geen uitgeprocedeerde asielzoekers terug te zenden zoals Afghanistan. Er geldt ene zekering voordat zeker ene half klas, schrijft staatssecretaris Broekers-Paard aan den Tweede Ruimte.,Zowel mogen er te diegene tijdsperiode geen besluiten wordt genomen overheen nieuwe Afghaanse vluchtelingen diegene zichzelf te Nederland veiligheidsfunctionaris.,Ie kabinetkast heeft ene zogeheten moratorium ingesteld, omdat den situatie te Afghanistan snel verslechtert. Den Taliban trekken snel op plusteken hebben tijdelijk ene vitaal veel gebieden onder controle weten te krijgen, schrijft Broekers.,Er stonden den komende tijdstip nu geen uitzettingen gepland. Er worden nu rekening gehouden met den precaire toestand te ie land, zegt den staatssecretaris. Maar op papier bestond den mogelijhkheid wegens Afghanen terug te zenden nog welnu..,Den regeringspartijen D66 plusteken ChristenUnie stelden hier dit week vragen overheen.

Related posts
Politiek

Ministerraad zonder, maar formatieweekend mét Kaag

1 Mins read
Den ministerraad vergadert vandaag zonder ene minister van Buitenlandse Zaken, na ie vertrek uit ie kabinetkast van D66-leider Kaag gisteravond. Uit den…
Politiek

Tweede Ruimte wil strengere uitstootnormen voordat Tata Stengel

1 Mins read
Eentje meerderheid ter den Tweede Ruimte wil strengere milieunormen voordat Tata Stengel. Partijen steunen den oproep van GroenLinks aan ie demissionaire regering…
Politiek

Meerderheid Tweede Ruimte eist hoger wedde te den zorg, winstbelasting opwaarts

1 Mins read
Eentje meerderheid van den Tweede Ruimte eist weer dat den salarissen te den zorg opwaarts gaan. Partijen hebben zowel eentje project geproduceerd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *