Politiek

Regeringspartijen: geen asielzoekers terug zoals Afghanistan

1 Mins read
Regeringspartijen: geen asielzoekers terug zoals Afghanistan

D66 plus Christenunie pleiten ervoor voorlopig geen asielzoekers zoals Afghanistan terug te zenden. Nu ie geweld ter dat land steeds meer oplaait plus den Taliban steden veroveren op ie regeringsleger willen den coalitiepartijen eentje vertrekstop.,Den Kamerleden Van der Werf (D66) plus Ceder (ChristenUnie) vinden dat diegene zekering ter elk geval moeten duren totdat er eentje verfrissend ‘ambtsbericht’ van Buitenlandse Zaken is overheen den situatie ter Afghanistan. Zij hebben Kamervragen overheen den kwestie opperen aan demissionair staatssecretaris Broekers-Paard van Justitie.,Ie regering wil den potentie liefhebben wegens uitgeprocedeerde asielzoekers uit te zetwerk zoals Afghanistan. Gisteren bleek dat Nederland daarvan samen met vijf andere Europese terechtkomen eentje schrijven heeft gestuurd aan den Europese Provisie. Volgens den schrijven moeten den Provisie met Afghanistan gaan praten overheen naleving van ie bestaande terugkeerakkoord plus zullen stopzetten eentje verkeerd signaal zijn.,Justitie vindt den situatie ter Afghanistan “zorgelijk” plus wijst erop dat er den laatste tijdstip geen Afghanen zijn teruggestuurd, maar wil den potentie noch uitsluiten. Ene woordvoerder benadrukte gisteren dat elk geval individueel wordt beoordeeld.,Ongeacht eentje onderdeel van den Ruimte zijn zowel asieladvocaten plus Vluchtelingenwerk kritisch overheen ie regeringsbeleid. Veel Kamerleden pleiten zowel voordat eentje soepeler vereffening wegens tolken diegene voordat den Nederlandse missies ter Afghanistan hebben gewerkt zoals Nederland te halen.,Veteranen zeiden voorheen ofschoon den situatie ter Afghanistan met lede ogen aan te loeren. Den frustratie zit via hun diepzinnig:

Related posts
Politiek

Regering wil noch tornen aan maatregelen, dus geen uitzondering voordat avondsport

2 Mins read
Er moeten noch gemorreld wordt aan den coronamaatregelen diegene sinds afgelopen weekend geldt. Dat betoogde demissionair premier Rutte te ene debat met…
Politiek

Burgemeester gebombardeerde Hawija: poetsvrouw NL stelt niets voordat

1 Mins read
Er is nog weinig terechtgekomen van den beloofde schadevergoeding aan Hawija, den Iraakse stad diegene doorheen Nederlandse F-16’s te 2015 worden gebombardeerd,…
Politiek

Thialf lijkt gered: Kamermeerderheid stemt voordat miljoen euro aan steunpilaar

1 Mins read
Ene meerderheid van den Tweede Ruimte wil dat ie demissionaire kabinetkast eenmalig 1 miljoen euro vacant stelt voordat schaatsbaan Thialf. Met ie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *