Politiek

Nieuwe menigte Afghaanse tolken weldra zoals Nederland

1 Mins read
Nieuwe menigte Afghaanse tolken weldra zoals Nederland

Den komende dagen plus weken komt ene nieuwe menigte van enkele tientallen Afghanen zoals Nederland diegene indien tolk voordat den Nederlandse regering hebben gewerkt. Dat veiligheidsfunctionaris bronnen rond ie regering.,Ie regering werkt aan hun asielverlening plus vlucht zoals Nederland, met hun gezinnen. Zij vliegen mogelijk tegelijk met ie ambassadepersoneel dat uit veiligheidsoverwegingen wordt teruggehaald.,Er zijn tijdelijk iets meer dan honderdtal tolken met hun gezin ter Nederland. Van ruwweg zeventig mensen diegene nog ter Afghanistan zijn is manifest dat zij tolk waren.,Tijdens militaire missies ter Afghanistan heeft Nederland ter totaal 273 tolken ingehuurd. Diegene varen nu onheilsdreiging vanwege den oprukkende Taliban. Totdat vorige week kreeg Nederland 440 asielaanvragen te van mensen diegene zeggen tolk te zijn geweest, zegt ie ministerie van Defensie.,Vervalste aanvragen zijn ene groeiend probleem, zegt Defensie. Zowel omdat er Talibanstrijders tussen den aanvragers kunnen zitten. Van den dertig onlangs beoordeelde aanvragers bleken er maar viertal huwelijksinzegening tolk te zijn geweest voordat Nederland.,Den laatste weken kwamen meerdere tolken zoals Nederland. Ene van hun is Barigul. Hij ziet ter dit video – diegene ene twee weken oud is – na vijftien klas veteranen Roy plus Robert terug ter Nederland. Barigul is op verzoek onherkenbaar ter beeld gebracht:

Related posts
Politiek

Rutte op kritische Kamervragen: ontslag Keijzer wasgoed terecht plusteken volgens den regels

2 Mins read
Demissionair premier Rutte blijft erop dat ie ontslag van voormalige staatssecretaris Keijzer op den juiste wijze vanwege ie kabinetkast is aangepakt plusteken…
Politiek

Twee derde van weggebruikers kijkt tijdens rijden over plus toe op telefoontoestel

1 Mins read
Zowat twee derde van den verkeersdeelnemers leest tijdens ie rijden welnu ooit berichten op zijn telefoontoestel. Ie ministerie van Wegennet concludeert dat…
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *