Politiek

D66 plus ChristenUnie: geen asielzoekers terug zoals Afghanistan

1 Mins read
D66 plus ChristenUnie: geen asielzoekers terug zoals Afghanistan

D66 plus Christenunie pleiten ervoor voorlopig geen asielzoekers zoals Afghanistan terug te zenden. Nu ie geweld ter dat land steeds meer oplaait plus den Taliban steden veroveren op ie regeringsleger willen den coalitiepartijen ene vertrekstop.,Den Kamerleden Van der Werf (D66) plus Ceder (ChristenUnie) vinden dat diegene zekering ter elk geval moeten duren totdat er ene verfrissend ‘ambtsbericht’ van Buitenlandse Zaken is overheen den situatie ter Afghanistan. Zij hebben Kamervragen overheen den kwestie pretenderen aan demissionair staatssecretaris Broekers-Paard van Justitie.,Regeringspartij CDA wil dat ie regering versneld met ene update van den veiligheidssituatie ter Afghanistan komt. “Den situatie lijkt sterk te verslechteren. Den update lijkt stap ter oktober te komen plus zo lang zullen wij noch willen wachten”, zegt Kamerlid Kuik. Zij vindt dat er geen uitgeprocedeerde asielzoekers zoals neerdalen willen wordt gestuurd waar den situatie onveilig is.,Ie regering wil den potentie liefhebben wegens uitgeprocedeerde asielzoekers uit te zetwerk zoals Afghanistan. Gisteren bleek dat Nederland daarvan samen met vijf andere Europese neerdalen ene geschreven heeft gestuurd aan den Europese Makelaarsprovisie. Volgens den geschreven moeten den Makelaarsprovisie met Afghanistan gaan praten overheen naleving van ie bestaande terugkeerakkoord plus zullen stopzetten ene verkeerd signaal zijn.,Justitie vindt den situatie ter Afghanistan “zorgelijk” plus wijst erop dat er den laatste tijdstip geen Afghanen zijn teruggestuurd, maar wil den potentie noch uitsluiten. Eentje woordvoerder benadrukte gisteren dat elk geval individueel wordt beoordeeld.,Ongeacht ene eindje van den Ruimte zijn zowel asieladvocaten plus Vluchtelingenwerk kritisch overheen ie regeringsbeleid. Veel Kamerleden pleiten zowel voordat ene soepeler vereffening wegens tolken diegene voordat den Nederlandse missies ter Afghanistan hebben gewerkt zoals Nederland te halen.,Veteranen zeiden vroeger ofschoon den situatie ter Afghanistan met lede ogen aan te loeren. Den frustratie zit ter hoen innig:

Related posts
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *