Politiek

Regering: nu geen nieuwe coronamaatregelen

1 Mins read
Regering: nu geen nieuwe coronamaatregelen

Ie regering vindt dat er nu geen reserve maatregelen nodig zijn wegens den coronacrisis te bevechten. Demissionair premier Rutte weeskind er na overleg met andere bewindslieden op dat ie veel besmettingen is gezakt plus dat ie veel ziekenhuisopnamen noch stijgt. Ie regering wacht nog op ene raadgeving van ie Outbreak Management Team overheen den situatie voordat na zaterdag.,Vrijdagavond is er weer ene persconferentie van Rutte plus minister Den Jonge. Rutte wilde noch vooruitlopen op diegene maatregelen. “We hopen vrijdag zoveel mogelijk duidelijkheid te geven overheen den komende weken. Maar ie virus is wispelturig.”,Rutte benadrukte nog ooit ie bij van toetsen. “Indien jij terugkeert van vrijaf, handelen dan den eerste keer dat jij weer feitelijk onder den mensen komt ene zelftest, zowel mits jij gevaccineerd bent of ie virus hoewel ene keer hebt doorgemaakt.”,Den komende weken krijgen alle huishoudens ene epistel waarin ene code staat. Met diegene code kunnen ze twee kosteloos zelftests aanvragen. “Dat gebeurt ter ie kader van ene bewustwordingscampagne. Den overheid verspreidt geen zelftests. Dit is noch bedoeld wegens intact Nederland ter te smeren met zelftests. Diegene moeten jij zelf kopen.”,Rutte herhaalde dat ie regering noch voordat ene vaccinatieplicht is. “Indien bedrijven dat welnu willen, is dat ene afweging van belangen, wellicht tijdens den rechter. Diegene gaat erover.”

Related posts
Politiek

Mailadres voordat evacuaties Kabul offline: 'Mijn waanvoorstelling valt ter duigen'

2 Mins read
Afghanen diegene ter Kabul zijn achtergebleven na den terugtrekking van buitenlandse troepen, kunnen na vandaag noch meer wegens werkster vragen via ie…
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *