Politiek

Regering: maak gewoonte van den zelftest, kosteloos te orderen

1 Mins read
Regering: maak gewoonte van den zelftest, kosteloos te orderen

Den komende tijdstip krijgen alle huishoudens ter Nederland eentje geschreven waarmee ze kosteloos twee corona-zelftests kunnen orderen. Mensen kunnen met eentje code den tests aanvragen plusteken diegene wordt dan te anderhalve week thuisbezorgd. Ie ministerie van Volksgezondheid roept iedereen op van dit potentie gewoonte te maken.,Den eerste brieven ligt ochtend ter den bus plusteken ie toestaan nog den hele maand voordat alle 8 miljoen huishoudens er eentje hebben. Te den geschreven wordt nog ooit gewezen op ie bij van toetsen wegens besmettingen te voorkomen. Demissionair minister Den Jonge hoopt dat veel mensen zichzelf den komende tijdstip permitteren toetsen, bijvoorbeeld voordat ze na den vrijaf weer voordat ie vantevoren zoals schoolgebouw of zoals ie werkgelegenheid gaan, of mits ze huisgezin of vrienden gaan zien.,Den landelijke verspreiding van zelftests gaat gepaard met eentje strijd op radio plusteken tv. “Research wijst uit dat iemand besmettelijk vermag zijn zonder zelf klachten te hebben plusteken hoewel gevaccineerde mensen minder makkelijk ie virus overdragen, kunnen zowel zij ter sommige gevallen nog steeds anderen besmetten”, zegt ie ministerie.,Zowel op eentje andere wijze wil ie kabinetkast zelftests promoten. Zo porties medewerkers van den GGD kosteloos tests uit aan terugkerende reizigers op vliegvelden. Plus zowel studenten krijgen kosteloos zelftests totdat hun dwangsom.,Ie ministerie benadrukt dat zelftests uitsluitend zijn bedoeld voordat mensen diegene geen klachten hebben. “Heb jouw diegene welnu of wasgoed jouw ter den buurt van iemand met corona, laat jouw dan toetsen erbij den GGD”, is ie motto. Dat geldt zowel voordat mensen diegene ter thuisquarantaine zitten plusteken zichzelf op den vijfde dag willen permitteren toetsen of voordat mensen diegene terugkomen van vrijaf uit eentje (schel)risicogebied. Jongeren totdat 27 schooljaar kunnen steevast erbij den GGD terecht voordat eentje coronatest.

Related posts
Politiek

Planbureau: lange formatie problematisch voordat weersomstandigheden plusteken energie

3 Mins read
Ie Planbureau voordat den Milieu (PBL) is om den lange formatie ongerust overheen den uitvoerbaarheid van klimaat- plusteken energiebeleid. Wegens den klimaatdoelen…
Politiek

Formatie voorts ter Hilversum; druk wegens nu huwelijk stappen te zetwerk

1 Mins read
Informateur Remkes plusteken den onderhandelaars van VVD, D66 plusteken CDA zijn ter Hilversum vergaderingen begonnen wegens te loeren of diegene trio partijen…
Politiek

Weekend te Goois woud moeten VVD, CDA plus D66 uitweg bieden uit diepe formatie-impasse

1 Mins read
Informateur Remkes heeft met zijn heisessie precies 24 uur uitgetrokken wegens den kabinetsformatie uit ie slop te voorttrekken, veraf weg van den…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *