Politiek

Brieven voordat kosteloos zelftests op den postbode, ‘timing is opmerkelijk’

1 Mins read
Brieven voordat kosteloos zelftests op den postbode, ‘timing is opmerkelijk’

Den komende tijdstip krijgen alle huishoudens te Nederland ene geschreven waarmee zij kosteloos twee corona-zelftests kunnen orderen. Mensen kunnen met ene code den tests aanvragen plus diegene wordt dan te anderhalve week thuisbezorgd. Ie ministerie van Volksgezondheid roept iedereen op van dit potentie gewoonte te maken.,Den eerste brieven ligt ochtend te den bus plus ie toestaan nog den hele maand voordat alle 8 miljoen huishoudens er ene hebben. Ter den geschreven wordt nog ooit gewezen op ie bij van uittesten wegens besmettingen te voorkomen. Demissionair minister Den Jonge hoopt dat veel mensen zichzelf den komende tijdstip toestaan uittesten, bijvoorbeeld voordat zij na den verlof weer voordat ie vooraf zoals schoolgebouw of zoals ie werkgelegenheid gaan, of mits zij gezin of vrienden gaan zien.,Den landelijke verspreiding van zelftests, weids trio weken geleden aangekondigd, gaat gepaard met ene strijd op radio plus tv. “Research wijst uit dat iemand besmettelijk schenkkan zijn zonder zelf klachten te hebben plus hoewel gevaccineerde mensen minder makkelijk ie virus overdragen, kunnen zowel zij te sommige gevallen nog steeds anderen besmetten”, zegt ie ministerie.,Zowel op ene andere wijze wil ie kabinetkast zelftests promoten. Zo porties medewerkers van den GGD kosteloos tests uit aan terugkerende reizigers op vliegvelden. Plusteken zowel studenten krijgen kosteloos zelftests totdat hun dwangsom.,Ie ministerie benadrukt dat zelftests eenzaam zijn bedoeld voordat mensen diegene geen klachten hebben. “Heb jouw diegene welnu of wasgoed jouw te den buurt van iemand met corona, laat jouw dan uittesten te den GGD”, is ie motto. Dat geldt zowel voordat mensen diegene te thuisquarantaine zitten plus zichzelf op den vijfde dag willen toestaan uittesten of voordat mensen diegene terugkomen van verlof uit ene (schel)risicogebied. Jongeren totdat 27 schooljaar kunnen steevast te den GGD terecht voordat ene coronatest.,Mensen diegene op verlof zijn plus nog geen vaccinatie- of herstelbewijs hebben te den CoronaCheck-app, willen voordat vertrek zoals Nederland ene test exporteren te ie land waar zij wonen. Den test moeten jouw mits reiziger zelf regelen plus vereffenen. Exclusief met ene negatieve testuitslag toestemmen jouw terug zoals Nederland.

Related posts
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat indien nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen indien nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat mits nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen mits nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…
Politiek

Peilingwijzer: D66 verliest meer terrein te moeizame formatie

2 Mins read
Kort na den start van den inhoudelijke onderhandelingen overheen eentje nieuwe samenwerking gaat D66 er te den Peilingwijzer stevig op achteruit. Staart…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *