Politiek

Surinaamse voorzitter Santokhi spreekt met parlement ter visite aan Nederland

1 Mins read
Surinaamse voorzitter Santokhi spreekt met parlement ter visite aan Nederland

Den Surinaamse voorzitter Chan Santokhi spreekt ter zijn visite aan Nederland ter september met leden van ie parlement. Dat laat eentje woordvoerder van den Tweede Ruimte weten. ,Erbij den ontmoeting is er ruimte voordat eentje “gedachtewisseling tussen den Kamerleden plus den voorzitter”, aldus den woordvoerder van den Tweede Ruimte.,Voorafgaand aan zijn ontmoeting met Kamerleden zullen Santokhi wordt ontvangen om den voorzitters van den Tweede plus Eerste Ruimte, Vera Bergkamp plus Jan Anthonie Bruin.,Staart vorige maand worden ofschoon beroemd dat Santokhi op 8 plus 9 september met eentje percentage van zijn regering eentje visite zullen brengen aan Nederland. Ie is zijn eerste trektocht zoals Nederland indien voorzitter.,Premier Rutte nodigde Santokhi vorig schooljaar ofschoon uit. Dat visite, dat ter sprokkelmaand zullen plaatsvinden, kon waarna uiteindelijk noch doorzetten wegens den coronamaatregelen. Ie visite worden vervolgens uitgesteld totdat na den Tweede Kamerverkiezingen.,Den relatie tussen Nederland plus Suriname verslechterde waarna ex-legerleider Desi Bouterse aan den macht wasgoed ter ie land. Onder Santokhi, diegene ter zijn toetreden wijd eentje schooljaar geleden zei den cassettebandjes met Nederland weer aan te willen citeren, is den relatie tussen den terechtkomen verbeterd.

Related posts
Politiek

Hierover vasthouden den hoofdrolspelers ter den formatie den kaken op jawel

3 Mins read
Na ie maandenlange wie-met-wie-geharrewar is den formatie ene week geleden tenslotte ter den inhoudelijk stadium terechtgekomen. Viertal partijen onderhandelen overheen watten ene…
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat indien nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen indien nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat mits nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen mits nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *