Politiek

Stoot voordat evenementenbranche, totdat 1 september geen meerdaagse festivals

1 Mins read
Stoot voordat evenementenbranche, totdat 1 september geen meerdaagse festivals

,

Ie regering vindt ie noch verantwoorden wegens den meerdaagse festivals wegens te permitteren gaan. “Helaas, dat moeten ik welnu zeggen”, zei Rutte. Voordat eendaagse festivals is er nog geen duidelijkheid.

Diegene knoop wordt ter principe op 13 augustus doorgehakt, maar festivalorganisatie ID&T plusteken weids veertig aangesloten evenementenorganisatoren spannen eentje kort geding aan wegens voordat 1 augustus duidelijkheid overheen te dwingen. Zowel den Formule I ter Zandvoort krijgt op 13 augustus duidelijkheid:

,

,

Lowlands

Lowlands stond gepland van 20 totdat 22 augustus ter Biddinghuizen plusteken trekt 60.000 gas. Eentje week daarna is Down the Rabbit Hole, op idem terrein. Zowel dat festival gaat dus noch wegens, televisiekanaal indien Mysteryland. 

Ie regering maakte voordien hoewel vertrouwd dat meerdaagse festivals totdat plusteken met 13 augustus noch volharden. Daarna zullen ie regering zichzelf er weer overheen uitspreken. Den organisatie van Lowlands had zowel gevraagd wegens duidelijkheid van ie regering omdat den organisatie voorbereidingstijd nodig heeft. 

,

Reisadvies

Nederland gaat vanaf ochtend minder snel eentje oranje reisadvies geven voordat andere terechtkomen binnenshuis den Europese Unie. Maar wie terugkeert uit eentje land met eentje geel reisadvies, heeft weldra eentje coronabewijs nodig. Dat heeft demissionair coronaminister Hugo den Jonge bekendgemaakt.

,

,

Reactie Lowlands: ‘Verdrietig televisiejournaal’

“Eentje kolossaal bittere pil, want den afgelopen maanden gingen den ontwikkelingen rondom corona overduidelijk den goede kantkloswerk op. Op voet daarvan waren wij vol enthousiasme begonnen met den voorbereidingen voordat Lowlands plusteken stonden alle kunstenaars, leveranciers plusteken vooral zowel jullie ter den startblokken voordat eentje geweldig weekend ter den polder.”

“Wij zijn televisiekanaal zo diepgevoeld teleurgesteld indien jullie: twee klas op rij geen Lowlands is onvoorstelbaar, zowel voordat den kunstenaars, toeleveranciers, cateraars, hun personeel plusteken honderden zzp-ers.”

Alle kaartkopers ontvangen vanzelf eentje refund voordat hun tickets diegene ter 2020 plusteken 2021 zijn gekocht. Hierover wordt weldra eentje mail met alle details verstuurd. 

,

Bekijk zowel: vaccinatiebereidheid stijgt: 'Ik wil zoals eentje festival'

Related posts
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *