Politiek

Staat had zowel schade ingevolge fraude ter kantoorgebouw landsadvocaat

1 Mins read
Staat had zowel schade ingevolge fraude ter kantoorgebouw landsadvocaat

Zowel den Staat is benadeeld ingevolge fraude diegene worden voltooid ter advocatenkantoor Pels Rijcken. Dat schrijft demissionair minister van Justitie Grapperhaus aan den Tweede Ruimte.,Advocaten van Pels Rijcken behartigen vaak den belangen van den Staat ter rechtszaken. Den fraude worden voltooid ingevolge ene voormalige bestuursvoorzitter, diegene tijdelijk overleden is.,Den schade voordat den Staat lijkt vooralsnog beperkt, schrijft Grapperhaus. Maar wegens hoeveel strafbaar ie gaat zegt den demissionair minister noch. Den totale fraude bedraagt 9,5 miljoen euro. Grapperhaus spreekt van ene “vanzelfsprekend ontoelaatbare ” situatie plus neemt den zaak schel op.,Zo stappen er nog onderzoeken zoals den situatie plus is ie kantoorgebouw zelf aan den slag met verbeterplannen onder uitwonend toezicht.,Omdat den overleden bestuursvoorzitter enkel handelde, ziet ie demissionaire kabinetkast geen reden wegens den samenwerkingsverband met ie kantoorgebouw, dat vaker den belangen van den Staat behartigt, op dit ogenblik zekering te zetwerk.,Den betrokken ex-bestuursvoorzitter Open Oranje overleed vorig klas. Ie bleek dat hij tijdens achttien klas lang somwijlen uitgestrekte geldbedragen wegsluisde zoals priv√©rekeningen zonder ie onderneming.,Dat hij dat lange tijdstip deed zonder dat anderen ie ontdekten, kwam omdat hij den tekorten steeds aanvulde met strafbaar van rechthebbenden ter andere zaken.

Related posts
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *