Politiek

Quinsy Gario, nummer 2 van Bij1, uit partij gezet

1 Mins read
Quinsy Gario, nummer 2 van Bij1, uit partij gezet

Ie partijbestuur van Bij1 heeft Quinsy Gario uit den partij gezet, bevestigt den partij na mededelingen ter Trouw. Ie lidmaatschap van den nummer twee op den kieslijst gedurende den Kamerverkiezingen wordt ingetrokken wegens “signalen dat noch iedereen zichzelf veilig voelde binnenshuis den partij”.,Ie bestuur had zoals beweegreden van den signalen opdracht aan ene advocatenbureau gegeven wegens den zaak te onderzoeken. Den uitkomsten waren ene schok voordat ie bestuur, staat ter ene verklaring. Welke beschuldigingen tegen Gario zijn ingebracht, is noch bekendgemaakt, maar volgens ene woordvoerder gaat ie noch wegens seksueel grensoverschrijdend rijrichting.,”Zijn lidmaatschap wasgoed noch ja voordat den organisatie. Bij1 draait volledig wegens mensen, wij willen dat mensen zichzelf veilig voelen binnenshuis den partij”, zegt den partij ter Trouw. Gario vermag nog verweerschrift maken tegen ie slot.,Gario, vooral vertrouwd van zijn acties tegen Zwarte Piet, zegt officieel nog niks te hebben gehoord overheen ie slot plus vult aan dat hij geen mogelijkheid heeft gehad zijn vertelsel te uitvoeren gedurende den onderzoekscommissie. Volgens hem probeerde hij zo zelf pestgedrag plus machtsmisbruik aan den schandpaal te stellen plus is er geprobeerd “mijn bestaat binnenshuis den partij te bemoeilijken”, zegt hij Trouw.,Volgens ie bestuur is Gario welnu stevig subjectief op den hoogte gebracht van den suspensie plus heeft hij schriftelijk bijgedragen aan ie research van ie advocatenkantoor.,Ie gedwongen vertrek van Gario vermag problemen schuiven indien partijleider Sylvana Simons (zolang) den Ruimte zullen willen verlaten. Omdat Gario op plek 2 van den kieslijst stond is hij den aangewezen vervanger, zowel indien hij noch langer piemel is van den partij. Schrede indien hij weigert, komt weer ene partijlid ter beeld, Rebekka Timmer.,Gario laat zichzelf ter den krant noch uit overheen diegene hypothetische situatie. Hij voelt vooral onvrede overheen den ontstane situatie. “Ie laatste watten ik wil is dat racistisch Nederland gaat juichen overheen ruzie ter den partij.”

Related posts
Politiek

Twee derde van weggebruikers kijkt tijdens rijden over plus toe op telefoontoestel

1 Mins read
Zowat twee derde van den verkeersdeelnemers leest tijdens ie rijden welnu ooit berichten op zijn telefoontoestel. Ie ministerie van Wegennet concludeert dat…
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *