Politiek

Minister Van Ark moeten stilte nemen wegens nekproblemen

1 Mins read
Minister Van Ark moeten stilte nemen wegens nekproblemen

Tamara Van Ark, minister voordat medische zorg, moeten ene tijdstip stilte liefhebben ter zwachteling met nekklachten. Op Twitter meldt Van Ark dat zij op doktersadvies zes weken schrede op den positie moeten maken. ,Haar taken wordt lopend diegene tijdstip waargenomen om minister Den Jonge plusteken staatssecretaris Blokhuis.,”Ik opeenstapeling ter september voldoende hersteld te zijn wegens weer aan ie werkgelegenheid te kunnen”, schrijft Van Ark, diegene zowel penis is van ie ‘kernteam’ dat overheen den coronamaatregelen gaat. Vanaf half augustus komt ie regering weer tezamen.,Van Ark wenst den Nederlandse sporters op den Olympische Spelen plusteken straks op den Paralympische Spelen veel welslagen toe den komende tijdstip. “Wij mogen ondanks den lastige omstandigheden trots zijn op den prestaties van den eerste dagen plusteken hopelijk kunnen wij nog veel meer successen vieren!”,Van Ark is noch ie eerste kabinetslid dat uitvalt. Drietal maanden geleden worden beroemd dat VVD-minister Contrabas van ’t Wout van Economische Zaken plusteken Weersgesteldheid zowel ten minste trio maanden stilte moest nemen wegens ene burn-out. Zowel den Kamerleden Omtzigt plusteken Van der Molen werden voordien vervangen wegens ziekte.,Erbij ie wegvallen van Van ’t Wout opperde demissionair premier Rutte dat ene volgend regering misschien meer ministers moeten hebben wegens den werkdruk te verlagen. Rutte is immer tegen ene uitgestrekte ministersploeg geweest, maar hij ziet dat den ministers nu somwijlen welnu hevig veel werkgelegenheid hebben.

Related posts
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *