Politiek

Kabinetkast: geen aanvullende maatregelen, besmettingen stabiliseren

1 Mins read
Kabinetkast: geen aanvullende maatregelen, besmettingen stabiliseren

Er komen voorlopig geen aanvullende maatregelen wegens ie coronavirus te bevechten. Op raad van ie OMT ziet ie regering daarheen geen verontschuldiging toe, zei demissionair premier Rutte na resultaat van ie wekelijkse overleg met den uiterst betrokken ministers. “Ie schenkkan zijn dat ik hier volgende week met eentje intact ander vertelsel sta, maar ik opeenhoping ie van ganser harte noch.”,Minister Den Jonge van VWS zei dat ie veel nieuwe positieve test nog steeds te hooggelegen is, maar welnu stabiliseert. “Ze stijgen noch meer.” Volgens hem zijn er vandaag 9000 besmettingen vastgesteld, plusteken dat is iets minder dan den afgelopen dagen.,Den Jonge weeskind erop dat ie hoge veel nieuwe positieve tests nog noch leidt totdat eentje volwassene stijging van patiënten te den ziekenhuizen. “Toestaan we dat zo liefhebben.” Ie bewijst volgens hem dat vaccineren werkt. Daardoor wordt mensen minder ziek.,Volgens Den Jonge voorbinden den cijfers zowel dat vaccineren werkt tegen infectie: “We zien dat 85 procent van den mensen diegene nu eentje positieve test hebben ongevaccineerde mensen zijn.”,Ter ie coronadebat van vorige week kondigde premier Rutte nu aan dat thuiswerken weer den vaandel wordt. Vanaf vandaag is dat zowel metterdaad zo. “Iedereen werkt thuis, uitgezonderd ie huwelijksinzegening noch verschillend schenkkan”, zei Rutte. Voordien liet ie regering dat raad los, plusteken ging ermee te tegen ie OMT.,Rutte hamerde zowel op ie gewichtigheid van goede ventilatie te binnenruimtes, wegens verspreiding van ie virus tegen te gaan. “Iedere dag minstens eentje kwartier frisse lucht om ie stulp.” Dat geldt volgens hem zowel voordat scholen, winkels plusteken den horecasector. Ie raad wordt toegevoegd aan den basisregels, zoals handenwassen plusteken anderhalve peettante afstand liefhebben.,Partijen mits den PVV duwen nu sinds ie start van den coronacrisis aan op goede ventilatie. Rutte zei dat ie regering zowel immer nu overtuigd is geweest van ie zin van ventilatie, maar dat ie totdat nu toe onvoldoende is beklemtoond te den communicatie. Daarom wordt er gedurende den persconferenties eentje pictogram overheen ventilatie toegevoegd aan den bordjes op den spreekgestoeltes van Rutte plusteken Den Jonge.,Rutte overheen ie kabinetsstandpunt overheen ventilatie:,Volgens Rutte gaat ie op dit ogenblik gedurende nog te veel horecazaken noch juist. “Vasthouden jij aan den voorwaarden”, waarschuwde hij. Zowel te den horecasector willen mensen anderhalve peettante afstand liefhebben plusteken willen gasten eentje positie toegewezen krijgen.,Kijk hier terug watten Rutte plusteken Den Jonge gedurende ie persmoment vandaag zeiden:

Related posts
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *