Politiek

Bestuur Haagse ministerie Bij1 stapt op na uitsluiting Gario

1 Mins read
Bestuur Haagse ministerie Bij1 stapt op na uitsluiting Gario

Ie vijfkoppige bestuur van den Haagse ministerie van Bij1 verbreekt den cassettebandjes met den landelijke partij plus splitst zichzelf over. Ter eentje verklaring zeggen zij dat er zoals verontschuldiging van ie uitsluiting van Quinsy Gario eentje onhoudbare situatie is voortkomen.,Volgens den bestuursleden is ie afgelopen weekend verstaanbaar werd dat den landelijke organisatie “eentje giftige inwonende cultuur heeft, diegene onzerzijds actief tegenwerkt plus belemmert mits bestuur van eentje lokale ministerie.”,Zaterdag wasgoed er eentje algemene ledenvergadering overheen ie uit den partij zetwerk van den nummer 2 op den kandidatenlijst van Bij1, dat sinds den verkiezingen één zetel ter den Tweede Ruimte heeft. Ie landelijke bestuur zei waarna dat Gario wasgoed geschorst omdat hij “toxisch rijrichting” vertoonde.,Den ministerie Dennenboom Heg heeft Gario steeds gesteund, maar zegt voordat den kwestie zowel nu tegen “actieve weerstand, wantrouwen, eentje krapte aan communicatie plus transparantie” aan te zijn gelopen.,Vorige week zei ie Haagse bestuurslid Mariam El Maslouhi dat zij “nu snel heeft geoefend hoe sommige mensen van ie bestuur noch weten hoe zij zwarte mensen plus mensen van kleur horen te bejegenen”.,Zij voegt daarheen nu aan toe dat zij voordien voordat eentje politieke partij ter Dennenboom Heg werkte plus waarna vond dat ie huis kon. “Plusteken nu heb ik gemerkt dat BIJ1 geen oog had voordat den stad zoals ik dat had verwachten.”,Ie bestuur van Dennenboom Heg Bij1 wil nu “zonder Bij1 mits individuen onderbrak met ie opbouw van onze overlappende community plus activistisch werkgelegenheid ter onze stad.”,Den landelijke partij zegt nog geen commentaar te kunnen geven. omdat nog noch alle kennisgeving beroemd is. “Zowel wij zijn verrast onderbrak ie nieuwsbericht. Wij hebben dat via den media willen vernemen”, zegt eentje woordvoerder.,”Laat ie verstaanbaar zijn: wij willen rondborstigheid plus transparantie bieden, maar op dit ogenblik ligt den focus op terdege inwendig oppikken van dit kwestie, plus op onze leden, onze mensen. Zoals steevast draait ie erbij Bij1 wegens onze mensen plus dit is dan zowel onze eerste voorrang.”,BIJ1 zit op dit ogenblik enig ter Mokum ter den stadsbestuur. Ie is den bedoeling dat den partij erbij den gemeenteraadsverkiezingen van 2022 ter elk geval meedoet ter acht gemeenten: Mokum, Rotterdam, Utrecht, Almere, Haarlem, Delft, Arnhem plus Nijmegen.

Related posts
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *